Yaptığım çalışmalara ilginin olmaması gayet normaldir aslında, Çünkü şair olmadığımı bildikleri için çalışmamalrımı şiir olarak değerlendirmiyorlar, sadece şaşkınlık içinde ve bazen hamiyet gösteriyorlar."bir İslami forum sitesini şiir sitesine dönüştürme gayretiniz" demek ki böyle bir gayretim varmış. Gafletime verin lütfen farkında olamamak ne büyük hezeyandır. Bilseydim bu kadar rahatsızlık vereceğimi derhel huzurunuzdan ayrılır ve bir daha paylaşım yapmazdım. Evet, haklısınız "Beyan anlam kazanınca güzeldir. Şiir ehlince anlaşılan, beğenilen bir sanat. Şiirler için yazılan kritik neredeyse yok gibi" tespitlerinize hak vermemek mümkün değil. Fakat, beyan edeninde niteliği ve sıfatıda bir o kadar önemli değil midir? Bu bakımdan kıymetli okurlar kendi adına haklılar, elbette değerli vakitlerini değeri olan beyanlar için ayırırlar. Aslında bir tek asli maksadım var, niyaza nail olmak, ama başka nefeslere rahatsızlık vererek bu nasıl mümkün olacak ki öyle değil mi. Bu beyanlar üzerine hiç bir arkadaşın yüreklenmesini arzu etmem doğrusu. Her nefes yerinde ve tercihleriyle sağolsunlar...